Szolgáltatásaink

Mérnöki tervezés
IMG_4274kicsi
A Thermo-Consult Mérnökiroda Kft. komplex műszaki tervezéssel, illetve az ehhez kapcsolódó tevékenységekkel – tervezői művezetés, műszaki, energetikai szaktanácsadás, szakértés, mérnöki koordináció és képviselet – foglalkozik elsősorban. Tevékenységünk döntő többségét ilyen irányú feladatok alkotják, de a műszaki tervezési feladatok kapcsán beruházások előkészítését, lebonyolítását, műszaki ellenőrzést is vállaljuk, mint kiegészítő tevékenységet.

A megbízások szakmai feladatainak teljesítéséhez magas színvonalú technikai hátteret építettünk ki megfelelő számítástechnikai eszközökkel, tervezői szoftverekkel, és a munkát segítő technikai segédeszközökkel.

Emellett fontosnak tartottuk , hogy megfelelően jól működő partnerkapcsolatokat építsünk ki az Önkormányzatok, építési-engedélyezési hatóságok, közmű-üzemeltetők, jelentősebb építtetők, kivitelezők  képviselőivel, hogy a munkafolyamatok megbízóink elégedettségére hatékonyan és gyorsan működjenek.

cad-tervrajzTervezési munkánk során professzionális szinten használjuk a következő szakmai szoftvereket: AUTOCAD, BAUSOFT, LINDAB, KÖNYCALC, CADVENT,PANOLCAD.